|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
haleem
Administrator
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 9 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Klatka E Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: 2006-10-12 16:28 Temat postu: skład rady |
|
|
pojawiły się jakiś czas temu na klatkach wywieszki ze składem rady osiedla
oto skład:
p. Jan Szała
p. Jolanta Biernacka
p. Grażyna Wasilewska
p. Ryszard Maleta
p. Dorota Ploch
p. Andrzej Duszka
p. Renata Zatoń
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Kemah
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: kl. D
|
Wysłany: 2006-10-26 12:12 Temat postu: |
|
|
Mam pytanie. Zgłosiłam się do Rady Osiedla. Jeszcze na zebraniu w jakiejś szkole (ok. 2 lat temu). Jeszcze tydzień temu (albo dwa, 12,19/10/2006) na takiej wywieszce było też moje nazwisko. A teraz nie ma. czym podpadłam? Wiem, że p. Brama nie podał mojej aktualnej komórki, ale ma ten numer..
|
|
Powrót do góry |
|
|
klatkaA
Nowicjusz
|
Wysłany: 2006-10-28 7:18 Temat postu: |
|
|
Szanowna Kemah,
Członków Rady Osiedla chcielibyśmy znać z imienia i nazwiska. W końcu Państwo nas reprezentują i uczestniczą w podejmowaniu decyzji w NASZYM imieniu. I oczekujemy (przynajmniej niektórzy, ci co nie lubimy być traktowani jak barany, którym wszystko jedno co z nimi zrobią) że będą Państwo w naszym imieniu uczestniczyć w zebraniach, etc. A Pani, poza tym, że 2 lata temu zgłosiła swoje nazwisko, to w czym później uczestniczyła? co poza tym zrobiła dla naszego "osiedla"? samo zgłoszenie się do Rady Osiedla czyba nie wystarczy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kemah
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: kl. D
|
Wysłany: 2006-11-08 16:34 Temat postu: |
|
|
klatkaA napisał: | Szanowna Kemah,
Członków Rady Osiedla chcielibyśmy znać z imienia i nazwiska. W końcu Państwo nas reprezentują i uczestniczą w podejmowaniu decyzji w NASZYM imieniu. I oczekujemy (przynajmniej niektórzy, ci co nie lubimy być traktowani jak barany, którym wszystko jedno co z nimi zrobią) że będą Państwo w naszym imieniu uczestniczyć w zebraniach, etc. A Pani, poza tym, że 2 lata temu zgłosiła swoje nazwisko, to w czym później uczestniczyła? co poza tym zrobiła dla naszego "osiedla"? samo zgłoszenie się do Rady Osiedla czyba nie wystarczy. |
Witam,
Po pierwsze, wielkie "faux pas". Najmocniej przepraszam, to rzeczywiście nie jest najlepszy pomysł - występować incognito w sprawie Rady Osiedla. Poza tym, zupełny brak logiki. "Nie ma mnie na liście" "Mnie tzn. kogo?"
Tak wiec, po pierwsze chciałam naprawić swoją gafę i przeprosić wszystkich. Nazywam się Katarzyna Cichoń.
Odebrałam mieszkanie w klatce D. Póki co, jeszcze walczę, żeby je przystosować do zamieszkania.
Na pytanie co zrobiłam do tej pory w sprawie osiedla, mogę podać dwie informacje. Na razie nie mieszkam jeszcze na Wiatracznej na stałe (a chciałabym już), więc nie jestem na bieżąco z problemami. I po drugie, niecały miesiąc temu odkryłam istnienie tego forum. Stąd dowiedziałam się dopiero o wielu sprawach. Ale wiele z nich pochodziło sprzed kilku miesięcy więc nie było już aktualne.
Nie zamierzam się ukrywać, nie zależy mi "na tytule" itp. Zależy mi na uczestnictwie w życiu tego domu. Dlatego zgłosiłam się do rady.
Pozdrawiam serdecznie.
K.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|